Kedvelem a fűszeres ízes ételeket, így a csilis bab is igen gyakori finomság az asztalunkon. Szeretem kicsit szaftosabbra hagyni és belemártogatni a kenyerem héját. Kevés időráfordítással óriási mennyiségben el lehet készíteni, bulikra, vendégségekre, rokonlátogatásra vagy nagy családoknak is tökéletes. Ez is azon kevés ételek közé tartozik, amelyik másnap még finomabb. Ráadásul a fagyasztást is tök jól bírja.  Szóval aki szereti a szaftos fűszeres laktató ételeket azoknak mindenképp ajánlom. Próbáljátok ki garantáltan nem fogtok csalódni.

Csilis bab


Hozzávalók:

  • 80 dkg darált sertéshús
  • 2 közepes fej vöröshagyma
  • 3 gerezd foghagyma
  • 700 ml paradicsompüré
  • 2dl víz
  • 20 dkg fagyasztott kukorica
  • 500 g chili szárazbab
  • 1 púpos ek 4paprikakrém
  • 2 ek worchestershire szósz
  • 2 csipet fahéj
  • 1 tk csilipehely
  • 2 tk oregánó
  • 2 tk kakukkfű
  • 1 tk majoránna
  • 2 ek fűszerpaprika
  • 2 ek só
  • 1 tk bors
  • 3 ek olaj

Elkészítés:

Lásd a videóban. 😛

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .